Favori Listesi
Sepetim
Ara Toplam :
İndirim :
Toplam :

Çiçek Aranjmanlarını Daha Uzun Süre Canlı Tutmanın Yolları

Çiçek Aranjmanlarını Daha Uzun Süre Canlı Tutmanın Yolları

Çiçek Aranjmanlarını Daha Uzun Süre Canlı Tutmanın Yolları

Eğer Sevgililer Günü, Anneler Günü ya da doğum günü gibi özel günler vesilesiyle aldığınız harika çiçek aranjmanlarının solmasına gönlünüz razı gelmiyorsa sizin için bir araya getirdiğimiz çiçek aranjmanlarını daha uzun süre canlı tutma yöntemlerine göz atabilir, çiçeklerinizin yaşam alanlarınızı daha uzun süre renklendirmesini sağlayabilirsiniz!

çiçek aranjmanı sipariş

Bloom and Fresh koleksiyonundan Cordelia

Sodanızın Son Yudumlarından Yararlanın

Hem şişkinliğinizi alsın hem de sizi ferahlatsın diye içtiğiniz bir şişe sodanın çiçek aranjmanlarına iyi gelebileceği kimin aklına gelirdi? Çiçeklerinizin bulunduğu vazoyu suyla doldurup içine ¼ şişe soda koyabilir, bu sayede çiçeklerin daha uzun süre canlı kalmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca diğer asitli içeceklerin de çiçeklerin canlı kalmasına yardımcı olduğu söyleniyor. Ancak siz yine de sodadan şaşmayın!

Hem Saçlarınız Hem Çiçek Aranjmanlarınız Canlı Görünsün

Saçınızın şeklini uzun süre korumak için kullandığınız saç spreylerinin çiçek aranjmanları için de harika bir ömür uzatıcı olduğunu biliyor muydunuz. Tıpkı saçlarınıza yaptığınız gibi çiçek aranjmanlarına da uzaktan bir fıs sıkabilir, renklerini daha da ortaya çıkarıp bir süre daha yaşamasını sağlayabilirsiniz. Ancak spreyi yaprakların tam üstüne değil altında, dalla birleştiği yere sıkmanız gerekiyor.

Her Derde Deva Sirkenin Gücünü Kullanın

Sirke hem temizlikte hem sağlıkta kullanılan harika bir kalkan. Bu kalkanın gücünden çiçek aranjmanlarınız için de yararlanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken 2 çay kaşığı sirke ve 2 çay kaşığı şekeri çiçeklerinizin bulunduğu suya eklemek. 2-3 günde bir sirkeli suyunuzu yenileyip çiçek aranjmanınızın ömrünü biraz daha uzatmanız mümkün.

çiçek aranjmanı gönder

Bloom and Fresh koleksiyonundan Matcha

Çiçekleriniz için Hayat İksiri Hazırlayın

Çiçeklerinize hayat vermek için daha önce defalarca denenmiş ve onaylanmış bir iksir yapmaya hazır mısınız? Özellikle vazodaki gülleri daha uzun süre canlı tutmak için ideal olan bu iksirin baş kahramanı asprin. Yarım asprini çiçeklerinizin olduğu suya karıştırabilir, daha canlı ve renkli görünmelerini sağlayabilirsiniz. Etkisini çoğaltmak için suyu 2-3 günde bir yenilemeyi sakın unutmayın!

Hem Evinizi Hem Çiçeklerinizi Ferahlatın

Evinizi dezenfekte ederken kullandığınız çamaşır suyu, çiçek aranjmanlarını daha uzun süre canlı tutmak için harika bir yöntem. 1 litre suya çay kaşığının ucuyla ekleyeceğiniz çamaşır suyu sayesinde çiçeklerin etrafında oluşabilecek kötü bakterileri öldürebilir, aynı zamanda daha canlı görünmesini sağlayabilirsiniz. Üstelik, hazırladığınız karışım fazla gelirse mutfak tezgahınızın ya da yemek masanızın üzerini kalan suyla temizleyip israftan da kaçınabilirsiniz.

Çiçeklerinize Bereket Getirin

Bakkalda, markette aldığınız para üstlerini gelir gelmez komodine değil vazodaki çiçeklerinizin suyuna bırakırsanız çiçeklerinizin ömrünü uzatabileceğinizi biliyor muydunuz? Birkaç bozukluk ve bir küp şeker, bunun için yeter de artar bile. Bunun sebebi bozuklukların yapımında kullanılan bakırın, bakterilerin büyümesini önleyen bir yapıya sahip olması. Özellikle bir demet çiçek için uygun olan bu formülü kullanıp çiçeklerinizi gözlemleyebilirsiniz!

aranjman çiçek gönderimi

Bloom and Fresh koleksiyonundan Jardy

Tatlandırın, Çiçeklerinizin Ömrünü Uzatın

Eğer fark ettiyseniz şimdiye kadar verdiğimiz tüm yöntemlerin ortak bir özelliği var. Hepsini uygulamak için bir küp şeker gerekiyor. Bunun sebebi, şekerin bitkileri besleyici bir yapıda olması. Dilerseniz siz de şekerden kendi çiçek koruyucunuzu yapabilirsiniz. Özellikle sirkeyle birleştiğinde çiçek aranjmanlarınızın ne kadar uzun süre dayandığına siz de şaşıracaksınız.

Bloom and Fresh üzerinden çiçek aranjman sipariş ettiğinizde aldığınız çiçek aranjmanı, özel bir Chrysal destek besinini ile yola çıkıyor. Chrysal destek besini sayesinde aranjmanlarınızın daha uzun süre canlı kalmasını sağlayabilirsiniz. Bu besini nasıl kullanmanız gerektiği ile ilgili bilgiyi aranjmanınızın kutusunda ya da web sitemizde bulabilirsiniz. Bloom and Fresh Floral Tasarım ekibinin aranje ettiği tüm çiçekleri hemen inceleyebilir, beğendiğiniz aranjmanı anında sipariş edebilirsiniz!

B&F

Bloom and Fresh Ekibi

En Yeniler

Bloom And Fresh Hakkımızda