Favori Listesi
Sepetim
Ara Toplam :
İndirim :
Toplam :

Doğum Günü Mesajları: Anneye, Babaya, Sevgiliye, Eşe, Abi ve Abla’ya Doğum Günü Mesajları

Doğum Günü Mesajları: Anneye, Babaya, Sevgiliye, Eşe, Abi ve Abla’ya Doğum Günü Mesajları

Doğum Günü Mesajları: Anneye, Babaya, Sevgiliye, Eşe, Abi ve Abla’ya Doğum Günü Mesajları

Bir insanın hayatındaki en önemli günlerden bir tanesi şüphesiz ki doğum günü… Doğum gününde insan kendini dünyanın en özel, en ayrıcalıklı insanı olarak hisseder, gördüğü ilgi karşısında hissettiği mutluluğu tarif etmekte zorlanır hale gelir. Elbette doğum günü ile birlikte pek çok geleneksel ritüel ve alışkanlık da beraberinde gelir. Doğum günü hediyeleri şüphesiz bunlardan bir tanesidir. Kimisi doğum günü sahibine ya da sahibesine uzun zamandır istediği bir şeyi armağan etmeyi tercih ederken kimisi özel tasarım bir çiçek buketi ya da teraryum ile bu özel günü daha da özel kılmayı seçer. Elbette seçilen hediye her ne olursa olsun, doğum günü sahibini bu düşünceli tavır ile mutlu ve memnun edebilmek öncelikli amaçtır.

Söz konusu doğum günü olduğu zaman en az alınan doğum günü hediyeleri kadar o gün iletilen doğum günü mesajları da önemlidir. Doğum günü mesajları, doğum günü olan kişinin hayatınızda ne denli önemli bir yeri olduğunu belirten, onu daha da özel hissettiren, anlam yüklü mesajlardır. Herhangi bir hediye almamış olsanız bile, göndereceğiniz düşünceli ve duygusal doğum günü mesajı ile o kişiye ne kadar değer verdiğinizi göstermiş olur, belki de onu hediye vermekten daha fazla mutlu etmiş olursunuz.

Elbette doğum günü mesajlarının, mesajı göndereceğiniz kişiye göre çeşitlilik gösteriyor olması çok doğaldır. Annenize ve babanıza şefkat ve sevgi dolu bir doğum günü mesajı iletebilir, eşinizi ise aşk ve bağlılık dolu doğum günü sözlerinizle mest edebilirsiniz. Hazırlayacağınız doğum günü mesajlarınız ne kadar kişisel ve kişiye özel olursa, meali ve gayesi o kadar etkili ve vurucu olacaktır. Hayatınızdaki o özel insana ne kadar hususi bir doğum günü mesajı hazırlarsanız, bu mesajın ondaki kalıcılığı da o kadar uzun ömürlü ve unutulmaz olacaktır.

Eğer siz de anneniniz, babanızın, kız/erkek arkadaşınızın, eşinizin ya da kardeşinizin yaklaşan doğum günü için birbirinden özel doğum günü mesajları arayışı içerisindeyseniz, doğru yerdesiniz. Birbirinden orijinal, etkileyici ve yaratıcı anneye, babaya, eşe, kardeşe, sevgiliye doğum günü mesajlarını burada sizler için topladık.

 

Anneye Doğum Günü Mesajları

Hepimizin hayatında birbirinden özel arkadaşlar, vazgeçemediğimiz dostlar ve elbette bir ömür geçirme temennisi ile bir yastığa baş koyduğumuz eşler vardır. Ancak hayatımızdaki bir kişinin yeri, kimler gelip geçerse geçsin, her zaman değişmez ve aynı kalacaktır: Annelerimiz. Annenizin doğum günü, belki de en az kendisi kadar sizin için de özel olan bir gündür. Sizi dünyaya getiren bu mucizevi kadına bir kez daha şükretmek, ona onu ne kadar sevdiğinizi göstermek ve her daim yanında olduğunuzu belirtmek için doğum gününden daha ideal bir gün düşünemiyoruz.

Büyük bir ihtimalle annenize doğum gününde ya o çok istediği ancak asla ihtiyacı olduğunu kabul etmediği blender setini, ya ışıltısına ışıltı katacak o pırlanta kolyeyi ya da en az onun kadar mis kokulu kocaman bir çiçek buketi armağan etmeyi planlamışsınızdır. Ancak sadece doğum günü hediyesi yetmez; yanına bir de doğum günü mesajı iliştirmek gerekir. Annenize duyduğunuz tarifsiz sevgiyi bir nebze de olsun ifade edebilecek anneye doğum günü mesajlarından seçim yapabilirsiniz.

Gönlümün sultanı kalbimin tek sahibi güzel annem doğum günün kutlu olsun… Seni çok ama çok seviyorum.

Anneciğim, bir günümde değil her günümdesin. Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyi ki varsın. Seni çok seviyorum canım annem.

Bütün acılar üstüme yağınca sen bana açılan şemsiyesin annem. Seni çok seviyorum. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun canım annem.

Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam. Doğum günün kutlu olsun canım annem.

Canımdan öte canım annem seni çok seviyorum iyi ki varsın Allah daha nice yıllar nasip etsin beraberce.

Bana tüm güzellikleri yaşatan varlık doğum günün kutlu olsun. Biricik evladın, seni çok ama çok seviyorum.

Bir anneyle yavrusu arasında kopan tek bağ göbek bağıdır. Sen benim canımsın. Nice sağlıklı, güzel yaşlara…

Eğer bana gözlerinle değil kalbinle baksaydın, ne kadar çok sevdiğimi anlardın, canım anneciğim doğum günün kutlu olsun. İyi ki varsın.

Sen varken ben yoktum, sen açken ben toktum, şimdi de sonra da başımın tacı annem seni hep seveceğim. Benim canım annem doğum günün kutlu olsun.

Annem senin sevgin dünyamı ışıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Doğum günün Kutlu olsun sevgili annem.

 

Babaya Doğum Günü Mesajları

Belki de sevgimizi ve hayranlığımızı ifade edebilmek ve kendisine geçirebilmek konusunda en zorlandığımız kişidir; babamız… Çoğu zaman hakim olduğu mesafeli duruşu ve nispeten soğuk duruşu ile babalarımız, annelerimiz kadar kolay iletişim kurulabilen figürler olmamıştır hiçbir zaman. Buna rağmen her zaman biliriz ki onlar da bizi en az annelerimiz kadar sever, bizi her daim korumak ve kollamak ister, başımıza ne gelirse gelsin bizi kurtarmak ve iyileştirmek için ellerinden gelenin fazlasını yapmak için çırpınırlar.

Elbette duyguların ifade edilmesinde bir miktar çabanın gerekli olduğu baba – çocuk ilişkisinde doğum günü mesajı seçmek ve iletebilmek de biraz zorlayıcı olabilir. Babanıza doğum gününde hediye etmek üzere satın aldığınız tıraş setine, kol saatine ya da parfüme iliştirmek için hem duygusal, hem ölçülü bir doğum günü mesajı olsun istemez miydiniz? O zaman karşınızda birbirinden güzel babaya doğum günü mesajları.

Ben büyüdüğümde sadece senin gibi olmak istiyorum… Harika bir baba, harika bir koca, harika bir arkadaş ve harika bir insan. Mutlu yıllar baba.

Sınırsız bir sevgi, аnlаtılmаz bir sevgiyle beni seven bаbаm, sаnа lаyık olmаk için yаşıyorum. Nice yаşlаrа. İyi ki doğdun bаbаcığım.

Gönlümde аyrı bir yerdesin, özeldir senin yerin. Kimse bilmez orаyı, cаnım bаbаm iyi ki doğdun.

Hаyаtın аnlаmı ve tüm güzelliklerini öğreten аdаm, benim sevgili bаbаm.  Nice yаşlаrа. İyi ki doğdun bаbаcığım.

Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin аdınmış. Sаnа her seslenişimde yа аcım diniyor yа dа sevgim coşuyor. Doğum günün kutlu olsun bаbаcığım.

Dünyаdаki çiçeklerin en güzeli güldür, güllerin en güzeli ise sen. Doğum günün kutlu olsun bаbаcığım.

Cаnım bаbаm! Vаrlığın hep yüreğimi ısıttı, bаnа mutluluk ve güven verdi. Seni seviyorum iyi ki vаrsın, Doğum günün kutlu olsun bаbаcığım.

Derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu pаylаştığım en iyi аrkаdаşım. Nice yаşlаrа. İyi ki doğdun bаbаcığım.

Üzerine sаbır tohumu ekip sevgiyle sulаdığın gülünün bilmeni istediği bir şey vаr. Seni çok аmа çok seviyorum. Nice yаşlаrа. İyi ki doğdun bаbаcığım.

 

Sevgiliye Doğum Günü Mesajları

Onunlayken zamanın nasıl geçtiğini anlamaz, ondan ayrıldığınız an onu özlemeye başlar, onunla birlikte olmadığınız anlarda bile onu düşünür ve onun hayalini kurarsınız… Kimden mi bahsediyoruz? Elbette hayatınızdaki o en özel, en kıymetli, en aşk dolu insandan; sevgilinizden! Sevgililer arasında özel günlerin anlamı bir başkadır; herkesten farklı olarak sevgililer yıldönümü, yılbaşı ya da Sevgililer Günü gibi özel günleri çok daha fazla önemserler. Ne de olsa birbirlerine duydukları aşkı ve sevgiyi en orijinal, en yaratıcı ve en itinalı şekilde ifade edebilecekleri yegane günlerdendir. Hele ki söz konusu gün doğum günü ise, kız ve erkek arkadaşları birbirlerine o en ayrıcalıklı hediyeyi alabilmek için adeta birbirleri ile yarışır hale gelirler. Elbette aldığınız hediye ürünün yanında bir de görkemli bir çiçek buketi almak, hediyenin güzelliğini ve özelliğini ikiye katlayacaktır.

Alınan tüm bu hediyelerin yanında bir de olmazsa olmaz doğum günü mesajları vardır. Sevgiliye doğum gün mesajları, olabildiğince özenle ve dikkatle seçilmelidir. Sevgiliye doğum günü mesajı seçerken kulağa fazla duygusuz ve klişe gelme ihtimali unutulmamalı; aynı zamanda fazla hevesli ve vaat edici görünmekten de kaçınılmalıdır. Elbette söz konusu sevgili ile ciddi düşünülüyorsa ve potansiyel bir eş gözü ile bakılıyorsa işler değişir; bu gibi durumlarda sevgiliye doğum günü mesajı gönderirken en içten hislerinizi ortaya koymanız gerekir. Vaziyet her ne olursa olsun; her duruma uygun sevgiliye doğum günü mesajları burada sizi karşılıyor.

Sana binlerce kez teşekkür etsem azdır. Sen benim hayat ışığımsın. Varlığımın tek nedeni, doğum günün kutlu olsun.

Sen ruhuma cemre diye damlamadıktan sonra ben bu bedende neyleyim? Aşk da sen, hasret de sen, ben de sen… Nice nice yıllara güzel melek.

Kalp midir insana sev diyen, yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek; bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı? Sevdiğim doğum günün kutlu olsun.

Dalgalar vuruyor sahile, yıldızlar parlıyor sonsuz mavide, ben de bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun.

Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için. Doğum günün kutlu olsun ışığım.

Sen hayata ne verirsen, hayat sana daha mükemmelini verirmiş. Ben hayata ne verdim bilmiyorum ama bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi. İyi ki doğdun, iyi ki benimlesin. Herşeyim seni çok seviyorum.

İyi ki doğdun, iyi ki vermiş yaradan seni bizlere. Yıldırım gibi çaktın, güneş gibi açtın üstümüze. Söz oldun, mani oldun, saz oldun bestemize. Kutlu olsun doğum günün, nice mutlu senelere.

Sen çatlayan dudağımda bir damla su, içimdeki yaşama tutkusu, avuçlarıma düşen kar tanesi. Sen! Sevgilim, sevdiğim, taptığım, her şeyimsin. Doğum günün kutlu olsun bir tanem.

Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen, bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir. Doğum günün kutlu olsun.

Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi. Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi. Bir insanın bir tanesi olmalı, o da senin gibi. Doğum günün kutlu olsun canım.

Gülmek gülenin, yıldızlar gecenin, mutluluk sadece senin olsun. O kadar mutlu ol ki gözlerinden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadaka olsun. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Hayatım aldığım her nefeste ve attığım her adımda seni düşünüyorum. Nice doğum günlerde birlikte olmak dileğiyle…

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz. Sen benim aşkımsın, mutlu yıllar.

Hayatımın parçası olduğun için çok mutluyum. İyi ki doğdun sevgilim.

Bugün benim herkesten daha iyi tanıyan ve beni sevmeyi seçen insanı kutlamam gerek. Bana olan aşkın ve sabrın için teşekkürler. Hayatımda sen olduğun için çok şanslıyım.

 

Eşe Doğum Günü Mesajları

Bu, eşinizle kutladığınız ilk ya da yirminci doğum günü olabilir. Sayısı her ne olursa olsun; eşinizi bu gün de özel ve kıymetli hissettirme görevi yine sizin! Karınıza ya da kocanıza bir doğum günü sürprizi hazırlarken hoşlandığı (ve hoşlanmadığı) şeyleri çok iyi biliyor ve ona göre bir organizasyon planlıyor olmanız gerekir. Eğer kırmızı gül seven eşinize doğum gününde bir buket papatya hediye ederseniz, zapt edilmesi güç, ufak bir krize yol açma ihtimaliniz çok yüksek.

Eşinizi çok iyi tanıdığınızı, ona en sevdiği çiçeği armağan ettiğinizi ve uzun zamandır istediği o pırlanta takı setini hediye olarak aldığınızı varsayarak eşe doğum günü mesajlarına geçiyor, birbirinden duygu yüklü doğum günü sözleri ile sizi baş başa bırakıyoruz.

YokIuğun yаğmurа yаzı yаzmаk kаdаr zor, sensizIik öIüm kаdаr аcı, sen nefes kаdаr önemIi, cаnım kаdаr değerIisin, iyi ki doğdun birtаnem.

Sen hаyаtа ne verirsen hаyаt sаnа dаhа mükemmeIini verirmiş. Ben hаyаtа ne verdim biImiyorum аmа bаnа ummаdığım kаdаr değerIi oIаn seni verdi. İyi ki doğdun, iyi ki benimIesin аşkım, seni çok seviyorum…

Hаyаtın bаzen bizIere yаptığı süprizIerin en güzeIisin. Sen benim mucizemsin. SeninIe vаr oIаn her şeyi seviyorum. BeIki doğduğun аndаn bu zаmаnа kаdаr yаnındа değiIdim аmа sаnа her şey üzerine söz veriyorum bundаn sonrа öIünceye kаdаr her sаbаh iIk ben sаnа iyi ki doğdun diyeceğim. İyi ki doğdun kocаcığım.

Sаnа binIerce kez teşekkür etsem аzdır. Sen benim hаyаt ışığımsın. VаrIığımın tek nedeni.. Doğum günün kutIu oIsun.

Doğduğun gün buIutIаrı yırtаrаk, bir güneş gibi etrаfınа аydınIık sаçаrаk girdin hаyаtа. Hep sevgiyIe yаsа karıcığım! Nice yаşIаrа..

Benim en güzeI yаnımsın, hаyаt аrkаdаşım, eşim, cаnım her şeyim. İyi ki doğdun…

Sаnа hissettikIerimi аnIаtаbiImem için keIimeIer yetersiz. Sen benim аşkımsın, mutIu yıIIаr!

Dünyаdа eşsiz bir güzeIIik vаrsа o dа kаIbindedir. Hаyаtının bundаn sonrаsı kаIbinin güzeIIiği gibi geçsin. İyi ki vаrsın ve iyi ki doğdun!

Bugün seni tаnıyаn ve bu muhteşem insаnı seven herkes için çok önemIi. Doğum gününde ve her zаmаn her şeyin en mükemmeIinin senin oImаsı diIeğiyIe. Seni seviyorum.

Yаşаnаcаk güzeIIikIer gözIerinde ki ışık gibi umut verici oIsun, umutIаrın kаIbin gibi temiz oIsun, temiz umutIаrın seni huzurIа doIdursun, Doğum günün kutIu oIsun cаnım.

 

Abiye Doğum Günü Mesajları

Eğer bir abi ile büyüdüyseniz, korunmanın, kollanmanın, zor durumdan kurtarılmanın ve her daim başınızı yaslayabilecek bir omza sahip olmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorsunuz demektir. Bir abi – kardeş ilişkisi, belki de yeryüzündeki en özgün, en masum ve en samimi ilişkilerden bir tanesidir. Abiler her daim küçük kız ya da erkek kardeşlerini koruma altında tutmak, onlara gelebilecek zarardan uzak tutmak isterler. Küçük kardeş olarak sizin göreviniz ise abinizin size olan sevgi ve saygısını boşa çıkartmayacak güzellikle bir insan olarak büyümektir; ve elbette ona doğum gününde o çok istediği spor ayakkabıları almak! Abinizin doğum gününü kutlarken aşağıdaki abiye doğum günü mesajlarından faydalanabilirsiniz.

Etrafıma baktığım zaman seni hep farklı gördüm. İnsanların kardeşini ne kadar sıktığını, bıktırdığını gördüm. Ben seninle her şeyi paylaşabiliyorum ve senin gibi her şeyiyle doğru düzgün bir insan olduğu için gurur duyuyorum. Nice mutlu yıllara canım abim.

Yollar uzak olsa da kalpler daima yakındır. Arada mesafe olsa da güzel günler hep hatırlanır. İyi ki doğdun delikanlı abim…

Yeni bir yaşın önce sağlık sonra dilediğin tüm mutlulukları getirsin abi! Nice nice mutlu yıllara.

Dedim diyorum ve sonsuza dek diyeceğim: iyi ki doğmuşsun iyi ki varsın canım abim! Mutlu yıllar!

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice senelere abiciğim…

Yılların sormadığı, yolların yortmadığı, kardeşlerin hiç unutmadığı bir ömür için bu doğum günün bir başlangıç olsun yeni yaşın kutlu olsun canım abim.

Yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri beklemediğin sürprizlerle getirsin. Mutlu yıllar güzeller güzeli canım abiciğim!

Güneş kadar sıcak… Kar tanesi kadar berrak… Yağmur kadar saf ve temiz bir ömür dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun abilerin gülü.

Kardeşinden gelen bu mesaj sana seni ne kadar çok sevdiğini anlatıyor. Sana doğum gününü kutladığını belirtiyor. Canım abim iyi ki doğdun nice nice yıllara.

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice senelere abim.

Yaşa. Sev. Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. Nice mutlu neşeli ve yaşam dolu yaşlara güzel kalpli abim…

Doğum günün kutlu olsun dünyanın en iyi abisi!

 

Ablaya Doğum Günü Mesajları

Her ne kadar teyzeye anne yarısı deseler de, ablaların da bundan aşağı kalır yanı olmadığını düşünüyoruz. Özellikle kız kardeşler ve ablalar arasındaki o kırılmaz bağ, küçük kardeş doğduğu andan itibaren başlar ve sonsuza kadar devam eder. Yol gösterici bir rehber niteliğinde olan abla, küçük kardeşine bir yandan hayatı öğretirken diğer yandan anne – baba ile çocuk arasındaki tampon görevini üstlenir. Böylesine yüklü bir sorumluluk ile karşı karşıya olan ablanızı doğum gününde kişisel bir hediye ile sevindirmek, ona onu ne kadar sevdiğinizi ve ona ne kadar minnettar olduğunuzu bildirmek istemez miydiniz? Eğer bu doğum gününde ablanıza harika bir hediye aldığınızı düşünüyorsanız, bu harika hediyeyi daha da harika bir doğum günü mesajı ile taçlandırmanız şart. En güzel ablaya doğum günü mesajlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Ablamın kucağına yatıp sadece susmayı özledim. Şimdi uzaktayım, yanında değilim ama sen benim hep aklımdasın abla. İyi ki doğdun nice nice yıllara…

İnsanın ablası olması nimettir aslında. Sen benim gözbebeğim canım kardeşim, büyüğüm ablamsın. İyi ki doğdun canım ablam Allah senin eksikliğini göstermesin…

Sevgimi nasıl anlatabilir sana abla, kelimelere dökeyim de beni iyi anla, bazen hata yapsam da asla kıyamam ben sana, seni senden daha çok seviyorum abla. Nice mutlu yıllara…

Ha üç eksik ha beş fazla, saysan ne olur saymasan ne, mumlar söndü haydi gazla, kessen de olur kesmesen de. Nice yıllara canım ablam…

Hatırlıyor musun küçükken yediğimiz dayakları, bize bağırışları. Ne kadar da yaramazdık. İyi ki varsın, iyi ki güzel anılarla dolu bir yaşantımız var canım ablacım. Doğum günün kutlu olsun…

İradenle sabrına, yüreğinle sevgine, dününle yarınlarına öyle sarıl ki, hayat önünde el pençe divan dursun. Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara ablam.

Biz; küçücüktük, büyüdük. Cahildik, adam olduk, sevgisizdik, sevmeyi öğrendik, biz bir bütündük şimdi her şeyiz. Canım benim seni çok seviyorum ablacım. Doğum günün kutlu olsun…

Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam. Doğum günün kutlu olsun canım ablam.

Ben ne yazarsam yazayım yine de sana olan sevgimi anlatamaz bu yüzden kısaca iyi ki doğdun canım ablam. Nice mutlu yıllara…

Benim ablam kimseye benzemez içinde sevgi, iyilik hiç eksik olmaz her zaman güler yüzün olması dileğimle nice senelere.

Sen benim için sadece ablam değil herşeyimsin. İyi ki doğdun ablacım. Seni çok seviyorum. İyi ki doğdun nice mutlu yıllara…

 

Arkadaşa Doğum Günü Mesajları

İyi günümüzde, kötü günümüzde; kah gülerken, kah ağlarken; hem en eğlenceli hem en karamsar anlarımızda yanımızda olan arkadaşlarımız, hayatımızın vazgeçilmez ve yeri doldurulamaz değerleri olarak her daim yanımızda olduklarını hissettirirler. Belki fiziksel olarak her gün görüşmüyor, düzenli olarak iletişim kurmuyor ya da kontakta kalmaya fırsat bulamıyor olabilirsiniz; ancak bu, dostlarınızın her zaman sizinle birlikte oldukları gerçeğini değiştirmez.

Yaşantımızda bu denli önemli bir yere sahip olan arkadaşlarımızın doğum günleri de en az kendileri kadar özel ve güzel olmalıdır. Adına düzenlenen doğum günü partisinde en özel hediyeyi armağan edebilmek ve can dostunuza en özel doğum günü mesajını verebilmek için önce sitemizden kişiye özel bir teraryum yaptırmalı, ardından da buradan özel bir doğum günü mesajı seçmelisiniz.

Gerçek arkadaşı olmamak, yalnızlığın en kötüsüdür. İyi ki varsın arkadaşım, iyi ki doğdun nice yaşlara.

Canım arkadaşım iyi ki doğdun. Sağlık, başarı, mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun.

Kalbin hangi güzel şey için çarpıyorsa her doğan güneş sana onu getirsin. Doğum günün kutlu olsun dostum!

Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk ve huzur vermesi dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım. 

Hayat; yaşamayı, mutluluk; gülümsemeyi, sevgi; hak etmeyi, vefa; hatırlamayı, dostluk; paylaşmayı bilen için vardır. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

Koca bir çölde kum tanesi olmak ya da okyanusta su damlası, ama en güzeli milyonlarca insan arasında senin arkadaşın olmak. Nice mutu yaşlara arkadaşım…

Saatlerdir parlak bir fikir arıyorum sana hoş bir mesaj yollayabilmek, pırıl pırıl bir yaşam dileyebilmek için. Doğum günün kutlu olsun!

Yeni yaşında da, hep olduğun gibi, sevgi dolu, mutlu ve neşeli kal. Her şey gönlünce olsun doğum günün kutlu olsun.

Seni tanıdığım ilk gün dün gibi aklımda. O günden bu yana hayatıma kattıkların için sana kocaman teşekkür ederim. İyi ki seni tanımışım. Doğum günün kutlu olsun.

Hatırlar mısın doğduğun günü. Sen ağlarken herkes gülüyordu. Öyle bir ömür yaşa ki öldüğünde herkes ağlasın, sen mutlulukla gülümse. İyi ki doğdun.

Süslü sözler söyleyemem, göstermelik olsun diye hediye alıp gelemem. Uzaktasın diye unuttum diyemem. Doğum günün kutlu olsun hatırlanmak olsun bu seneki hediyen.

Hep zamana yenik düştük, esiri olduk anlamsız koşuşturmaların. Ama bir kez adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık. Güzel arkadaşım doğum günün kutlu olsun.

Gökyüzünde yıldızlar gökkuşağındaki renkler gerçek bir dost kadar değerli olamaz, bütün yıldızlar dostum olsa senin gibi bir dost karşısında parlak kalamaz. İyi ki doğdun güzel arkadaşım.

Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler senin olsun arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun.

Aklındaki kişi için doğru mesajı seçtiğini düşünüyorsan  ya da bu mesajlar sana çok daha büyük ilhamlar verdiyse şimdi notunu iliştireceğin hediyeni seçme zamanı! Onun için doğru hediyeye buradan ulaşabilirsin.

B&F

Bloom and Fresh Ekibi

En Yeniler

Bloom And Fresh Hakkımızda