Favori Listesi
Sepetim
Ara Toplam :
İndirim :
Toplam :

Yeni Ev Hediyesi Olarak Götürülecek Bitki Önerileri

Yeni Ev Hediyesi Olarak Götürülecek Bitki Önerileri

Yeni Ev Hediyesi Olarak Götürülecek Bitki Önerileri

Yeni ev hediyesi için en ideal seçeneklerden biri elbette ki çiçekler. Özellikle çiçekleri çok seven yakınlarınıza uzun ömürlü, sizi hatırlamalarını sağlayacak ev bitkileri armağan edebilirsiniz. Çiçeklerden oluşan ev hediyesi fikirleri ve bitki önerileri için yazımıza mutlaka göz atın!

O Bir Klasik: Orkide

Orkide hem ev hediyesi hem de özel gün hediyesi olarak her zaman ilk tercihler arasında yer alıyor. Özellikle çiçek açtığında güzelliği daha da öne çıkan orkideler, evlere güzellik katıyor. Üstelik orkide bakımı detaylı ya da zor değil. Gerekli nem sağlandığında bitki uzun yıllar yaşayabildiğinden orkide çiçekseverler için oldukça cazip bir seçenek. Ayrıca orkide evcil hayvanlar için zararsız bitkiler arasında da yer aldığından hayvan sahibi dostlarınızın gönül rahatlığıyla büyüteceği bitkiler arasında.

yeni ev hediyesi

Bloom and Fresh’de Lucid gibi birçok orkide çeşidini bulmanız mümkün.

Doğal Hava Temizleyici: Barış Çiçeği

Sevdikleriniz yeni bir eve taşındığında onlara havayı temizleyen bir ev bitkisi almak sizce de harika bir fikir değil mi? Yelken çiçeği olarak da bilinen barış çiçeği, yeşil yaprakları ve beyaz çiçekleri ile farklı tarzlarda döşenmiş mekanlarla kolayca uyum sağlıyor. Havadaki zararlı gazları yok ettiği söylenen bitki, her bakımdan ev hediyesi olmaya uygun.

Minicik Bir Bahçe: Teraryum

Cam fanusların içerisine yerleştirilen bitki ve minik objelerle tasarlanan teraryumlar, tamamen dekoratif amaçlarla üretiliyor. İçlerinde minicik bir bahçe taşıyan bu dekoratif çiçekler arasından sevdiklerinizin hoşuna gidecek bir teraryum seçebilirsiniz. Teraryum bakımı hakkında fikir edinmek için “Teraryum Bakımının Püf Noktaları” isimli içeriğimizi okuyabilir, edindiğiniz bilgileri hediye verirken yeni ev sahipleriyle de paylaşabilirsiniz.

Masaüstü Ağaç: Bonsai

Japon kültürünün bir parçası olan Bonsai’leri saksıda yetiştirilen ağaçlar olarak tanımlayabiliriz. Modern dekorasyon trendlerinin yer aldığı görsellerde de sıkça karşımıza çıkan Bonsai’ler, bu özellikleriyle yeni ev hediyesi olmak için oldukça ideal. Bakımı biraz özen gerektirse de Bonsai’nin görünümüyle sevdiklerinizin kalbini çalacağına emin olabilirsiniz.

ev hediyesi

70cm yüksekliğindeki  S Type Ficus Ginseng Bonsai Hiraku

Sanki Dekorasyon Ögesi: Sukulent

Son yıllarda şık saksılarda sanki bir dekorasyon ögesiymiş gibi satışa sunulan sukulentlerin onlarca türü var. Renkleri, şekilleri birbirinden farklılık gösteren sukulentlerin tüm türleri de hoş görünümlere sahip. Üstelik bakımları da çok kolay! Bloom and Fresh’te farklı şekilde bir araya getirilmiş şık sukulentlerin yanında yine ev hediyesi olarak verebileceğiniz kaktüs aranjmanları da bulabilirsiniz.

ev hediyesi fikirleri

The Garden gibi sonsuz çeşitli sukulentlerle aranjmanlar yapılabilir.

İsterseniz yeni ev hediyesi olarak isterseniz de sevdiklerinizi özel günlerde mutlu etmek için Bloom and Fresh’in birbirinden şık saksılı bitkileri tercih edebilir, hemen sipariş verebilirsiniz.

B&F

Bloom and Fresh Ekibi

En Yeniler

Bloom And Fresh Hakkımızda