Favori Listesi
Sepetim
Ara Toplam :
İndirim :
Toplam :

Çiçek Siparişinize Ekleyebileceğiniz En Özel Aşk Notları

Çiçek Siparişinize Ekleyebileceğiniz En Özel Aşk Notları

Çiçek Siparişinize Ekleyebileceğiniz En Özel Aşk Notları

Hayatının aşkı saydığın sevgilini, evladını, anneni, babanı ya da kardeşini özel bir günde veya içinden geldiğinde çiçek sipariş ederek mutlu etmeyi tercih edenlerden misin? Öyleyse yazımızda bulacağın en özel aşk ve sevgi notları sayesinde onların mutluluğunu iki katına çıkarabilirsin. Aranızdaki sevgiyi en özel ve anlamlı şekilde anlatmak için siparişlerine çiçek notları ekleyebilirsin.

Aşkını Anlatacak En Özel Aşk Notları

Sevgililer Günü, yıl dönümü, doğum günü gibi özel günlerde veya ona olan aşkını dile getirmek istediğin herhangi bir günde çiçeğine ya da hediyene eklemek için romantik not önerileri mi arıyorsun? Klişe ve sıkıcı önerilerden sıkıldıysan aşağıdaki notlara mutlaka bir göz at!

  • “Bu çiçekler de senin beni mutlu ettiğin kadar mutlu etsin seni. İyi ki varsın.”

  • “Max Muller; ‘Bir çiçek güneş ışığı olmadan çiçek açamaz ve insan sevgisiz yaşayamaz.’ demiş. Ben de senin sevgin olmadan var olamam. Hep yanımda ol…”

  • “Bu çiçeği aşkımızla birlikte büyütmeye ne dersin?”

  • “Çiçekler ışığı köklerinin en derinlerinde tutarlarmış. Sana olan aşkım da hep benimle, en derinde.”

  • “Çiçekler kadar güzel, narin ve ince olduğunu bir kez daha hatırlatmak istedim. Seni çok seviyorum.”

  • “Her gün birbirimiz için çiçek açmaya ne dersin? Mutluluğumuz bir ömür sürsün sevgilim!”

  • “Çiçekler dünyayı renklendiren en özel varlıklar. Sen de benim hayatımı renklendiren en değerli şeysin. Seni çok seviyorum.”

 

Onu Motive Edecek Hediye ve Çiçek Notları

Sevdiklerinin hayatları için önemli bir adım attığı özel bir günde onları motive edecek, başarıya ya da mutluluğa giden yolda hep yanında olduğunu gösterecek notlar arıyorsan aşağıdaki hediye ve çiçek notları tam sana göre. Bu notlar sayesinde ilk iş ya da okul gününde, önemli bir sınavı geçtiğinde onu daha da motive edebilir ya da moralinin düştüğü anlarda yeniden odaklanmasına destek olabilirsin.

  • “Uzun ve yabani otların bahçendeki güzel çiçeklere gölge düşürmesine izin verme. Senin yolun ve bahçen çok özel.”

  • “Mutluluğa ve başarıya giden yolda gökyüzüne, en yükseğe bakarken yeryüzündeki çiçeklerin güzelliğini unutmaman için bu çiçeği yanından ayırma.”

  • “Çiçekler açtıkça dünyadan umut kesilmez. Sen de umudunu ve içindeki ışığı hiç kaybetme. Hep parla!”

  • “Işığınla herkesi kendine nasıl hayran bıraktığını hiç unutma. İstedikten sonra yapmayacağın hiçbir şey yok!”

  • “Bugünün senin için ne kadar özelse benim için de öyle. Hayatta paylaşamayacağımız hiçbir duygu yok. Ne olursa olsun hep yanındayım.”

 

Aşkını Dile Getirmene Yardımcı Olacak Romantik Hediye Notları

Sevdiğin kişiye olan duygularını henüz dile getiremedin mi? Onu mutlu olacağınıza ve harika günler geçireceğinize ikna etmek mi istiyorsun? O halde aşkını dile getirip seni anlamasını sağlayacak çiçek ve hediye notu önerilerini değerlendirmeye ne dersin?

  • “Aşk bir çiçek kadar hassas ve kırılgan. Ona en güzel şekilde bakmak için yanımda olur musun?”

  • “Buda, bir çiçeğin mucizesini anlayabilsek hayatımızda pek çok şeyin değişeceğini söylemiş. Ben o mucizeyi sende görüyorum. Bu mucizeyi birlikte yaşamaya ne dersin?”

  • “Çiçekler üzerine basılsa dahi büyümeye devam edermiş, tıpkı sana olan aşkım gibi. Bana inandığın ve el ele yürüdüğümüz günleri bekliyorum.”

Tüm bu hediye ve çiçek notları arasından hislerine en iyi tercüman olanı seçmeden önce ya da sonra Bloom and Fresh’in birbirinden özel çiçek çeşitlerinden birini sipariş edebilirsiniz. Çiçek siparişi notlarını en iyi şekilde destekleyecek çiçekleri öğrenmek içinse “Aşkını En İyi Dile Getirecek Çiçekler” yazımıza göz atabilirsin.

 

B&F

Bloom and Fresh Ekibi

En Yeniler

Bloom And Fresh Hakkımızda